Er du vores nye kollega – vi søger en revisor

Revisor søges
Til Revision & Rådgivningsgruppen (RR Gruppen)

Er du en erfaren og selvkørende revisor, som motiveres af at beskæftige dig med rådgivning, regnskab og revision? Og holder du af hjemmestrikkede vittigheder, fællesskab, egen kundeportefølje og faglig sparring?
Så er vi meget muligt dit nye hjem nr. 2. Du vil hurtigt få egen kundeportefølje, som bliver sat sammen efter RR Gruppens eksisterende kundekreds, dit erfaringsniveau og dine ønsker.

Vores kunder
Vores kundekreds spænder vidt fra ejerledede virksomheder til – internationale som nationale – selskaber, fonde og foreninger. Vores primære segment består af mindre og mellemstore firmaer i regnskabsklasse B, og der er også opgaver med offentlig støtte. Så dine muligheder er mange.

Om stillingen
Du får introduktion og ansvar for din egen kundeportefølje, hvor hovedopgaverne typisk er;
• Revisions- og assistanceopgaver, herunder forvaltningsrevision
• Direkte kommunikation med ejer og bogholderifunktion hos kunder
• Assistance med diverse rådgivningsopgaver inden for revision, regnskab, skat, bogholderi, intern økonomistyring, budgettering
• Skat for selskaber og personlig drevne virksomheder
• Deltage aktivt i opgaver på tværs af kunder, sager og projekter.

Du vil referere til en af vores tre ledende partnere, der leder den daglige drift i fællesskab med HR.

Du får mulighed for at arbejde hjemmefra 1-2 gange/ugen, og du er nogenlunde frit stillet for, om du vil arbejde på kontoret på Frederiksberg eller i Sportsbyen i Holbæk (lige ved motorvejsafkørslen). Vi ønsker dog at bevare vores kultur som én virksomhed, hvilket i praksis betyder, at du skal ville besøge begge steder månedligt.

Vi er en flad organisation, og vi har tillid til, at vores medarbejdere kan prioritere deres tid og opgaver selvstændigt. Men brænder det på, står du aldrig alene. Vi har nemlig en ret unik holdånd på tværs af ledere, kunder, organisation og faglighed.

Din baggrund og personlighed
Du har en HD-R eller CMA. Men det vigtigste er, at du har mindst 2 års erfaring som revisor i ovennævnte arbejdsopgaver med direkte og selvstændig kundekontakt, samtidig med at du er vant til samarbejde på tværs.
Du er kendt for at have fokus på ordentlighed og teamwork. Du er struktureret, systematisk, arbejder selvstændigt og så er du god til at skabe overblik. Du tager initiativ og ansvar, og du gengælder dine kollegaers åbenhed, hjælpende hånd og smilende attitude. Ingen her er for fine til at give en hånd med eller servere kaffen for dem, der har en deadline lige om straks.

Revision og Rådgivningsgruppen (RR Gruppen) tilbyder
Du tilbydes et godt job i en revionsvirksomhed, hvor revision og regnskab ikke står alene – her er rådgivning af kunderne lige så vigtig som revisionen.

Vores stolthed består i, når kunder og medarbejdere anbefaler os som revisor og arbejdsplads. Vi tror på, at glade og tilfredse medarbejdere giver kunderne den bedste betjening – og i øvrigt gør hverdagen sjovere på kontoret. Derfor går vi langt for vores medarbejdere, som vi lytter meget til, når de kommer med fælles og individuelle ønsker. Vi forsøger efter bedste evne at balancere mellem hverdagens Work Life Balance og branchens hårde kår, og vi har bl.a. en erfaren HR ansvarlig til at understøtte denne proces. Derudover investerer vi både tid og penge i flere sociale arrangementer, teambuilding-dage med overnatninger og andre spændende oplevelser.

Fokus på Work Life Balance giver dig mulighed for, at du planlægger dit arbejde, så der bliver tid til familie, fritidsaktiviteter, hente børnene, osv.

Personlige udviklingsmuligheder ser vi som en selvfølgelighed, så hvis du fx ønsker at efteruddanne dig, så bakker vi naturligvis op om det.

Selvom alle i RR Gruppen har det til fælles, at vi er drevet af faglig nysgerrighed og ambitionen om at gøre det bedst mulige for kunderne, så er der helt klart plads til forskellige personligheder. Vi sætter stor pris på mangfoldighed, og holdningen er, at en gruppe af medarbejdere med forskellig personlighed skærper den sociale og faglige dynamik i virksomheden.

Løn gives efter kvalifikationer og ønsker – her er fleksible arbejdstider, pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning, mulighed for hjemmearbejdsplads mm.

Du kan læse mere om Revision og Rådgivningsgruppen her

CV og Spørgsmål
Har du spørgsmål til stillingen, kontakter du Carina Svanberg på 41774533 eller på e-mail: cas@rrgruppen.dk

Hvis du er interesseret i stillingen, behøver du ikke skrive en egentlig ansøgning, men vi har brug for dit CV, så vi kan få et overblik over din baggrund og erfaring. Vi vil løbende vurdere de indkomne CV’er, og indkalde til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig