Bogholder søges

Til Revision & Rådgivningsgruppen (RR Gruppen)

Er du en dygtig og alsidig bogholder, som motiveres af ordentlighed og fællesskabet på kontoret? Og er du vant til at arbejde i E-conomic og Uniconta samt lønprogrammerne Danløn og Visma Dataløn?

Så er vi meget muligt et godt match for dig.

Vores kunder

Vores kundekreds spænder vidt fra ejerledede virksomheder til selskaber, fonde og foreninger. Vores primære segment består af mindre og mellemstore firmaer i regnskabsklasse B, og der er også opgaver med offentlig støtte. Så dine muligheder er mange.

Arbejdskulturen

Du flytter ind på vores spritnye kontor i Sportsbyen i Holbæk (lige ved motorvejsafkørslen) og bliver en del af et ret unikt fællesskab. For ud over at hjælpe og rådgive små og mellemstore  virksomheder (med fx løn, bogføring, afstemninger, periodiseringer, anlægskartotek, moms, månedsafslutning, årsafslutninger, Excel og rapportering), går vi meget op i vores sociale fællesskab. Du behøver ikke deltage i alle fredagsbarer, spinninger og brætspilsaftener, men vi synes, det kunne være hyggeligt, hvis du deltager en gang imellem.

Vi hilser godmorgen til alle, når vi møder ind, vi spiser frokost sammen dagligt og mange af os går en ”frokosttur” rundt om kvarteret, inden vi går tilbage på vores to- og tremandskontorer.
Du vil derfor opleve en hyggelig og familiær stemning med stor faglig sparring, i en ”flad” organisation, hvor vi hjælper hinanden på tværs af sager, kunder og titler.

Dine opgaver

Dine primære opgaver bliver:

  • Lønassistance
  • Bogholderi
  • Afstemninger
  • Moms
  • Klargøring til årsregnskaber
  • Debitor – og kreditoropfølgning

Derudover er du fagligt struktureret, opsøgende og ansvarlig. Du kender dine deadlines, og du overholder dem. Du er også opsøgende i forhold til ny viden og nysgerrig på at tilegne dig nye kompetencer.

Work Life Balance og diversitet

Fokus på Work Life Balance giver dig mulighed for, at du planlægger dit arbejde, så der bliver tid til familie, fritidsaktiviteter, hente børnene, osv. Vi arbejder derfor meget forskudt, men vi forsøger alle at møde ind inden for almindelig åbningstid.

Personlige udviklingsmuligheder ser vi som en selvfølgelighed, så hvis du fx ønsker at efteruddanne dig, så bakker vi naturligvis op om det.

Selvom alle i RR Gruppen har det til fælles, at vi er drevet af faglig nysgerrighed og ambitionen om at gøre det bedst mulige for kunderne, så er der helt klart plads til forskellige personligheder. Vi sætter stor pris på mangfoldighed, og holdningen er, at en gruppe af medarbejdere med forskellig personlighed skærper den sociale og faglige dynamik i virksomheden.

Løn gives efter kvalifikationer og ønsker – her er fleksible arbejdstider, pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning, mulighed for hjemmearbejdsplads mm.

Du kan læse mere om Revision og Rådgivningsgruppen her »

CV og Spørgsmål

Har du spørgsmål til stillingen, kontakter du Sune Bacher på 20482495 eller på e-mail: sb@rrgruppen.dk

Hvis du er interesseret i stillingen, behøver du ikke skrive en egentlig ansøgning, men vi har brug for dit CV, så vi kan få et overblik over din baggrund og erfaring. Vi vurderer løbende de indkomne CV’er, og indkalder derudfra til samtale.

Vi glæder os til at høre fra dig

MANGLER DU HJÆLP?

MANGLER DU HJÆLP?