Ledige stillinger

Ambitiøs, selvstændig og udadvendt revisor

Vi søger en erfaren og fagligt dygtig kollega til en fuldtidsstilling som revisor.
Du skal passe ind i vores team både fagligt og personligt. Kunne det være dig?

Er du uddannet revisor, og har du flere års erfaring? Du har måske lige afsluttet Revisor HD eller cand.merc.aud i revision og regnskab, eller også har du ambitionen om at læse videre?

Er du selvstændig, fagligt nysgerrig, og trives du godt med, at der er høje forventninger til dit arbejde?

Er du åben, udadvendt og imødekommende? Er du en god kommunikator, og kan du lide at tale med kunder og sætte kunden i centrum? Hos RR Gruppen står revision og regnskab nemlig ikke alene. Hos os er rådgivning af kunderne lige så vigtig.

Vi har et godt fagligt miljø, og du får 23 kolleger, som sætter pris på intern sparring. Vi har tillid til hinanden, og vi har det også sjovt i en travl hverdag. Vores ledelsesstruktur er flad, så du er altid tæt på ledelsen, og ingen er for fine til at give en hånd med eller servere kaffen for dem, der har en deadline.

Arbejdsopgaver:

  • Revisions- og assistanceopgaver
  • Direkte kommunikation med ejer og bogholderifunktion hos kunder
  • Assistance med diverse rådgivningsopgaver inden for revision, regnskab, skat, bogholderi, intern økonomistyring, budgettering
  • Skat for selskaber og personlig drevne virksomheder

Du får en bred kundeportefølje, da vores kundekreds spænder vidt fra ejerledede virksomheder til selskaber samt fonde og foreninger. Vores primære segment består af mindre og mellemstore firmaer i regnskabsklasse B.

Du har ansvaret for egne kunder i samarbejde med en ledelsesansvarlig, så vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og er fleksibel.

Vi er naturligvis til rådighed i den tid, hvor kunderne har brug for os. Men der er mulighed for, at du planlægger dit arbejde, så der bliver tid til fritidsaktiviteter eller at hente børnene.

Udviklingsmuligheder er noget, vi vægter højt for vores medarbejdere. Hvis du fx ønsker at læse videre til cand. merc. aud. eller til statsautoriseret revisor, så bakker vi naturligvis op om det.

Vi hygger os sammen, og et par gange årligt har vi forskellige faglige og sociale arrangementer.

Selvom vi alle i RR Gruppen har det til fælles, at vi er drevet af faglig nysgerrighed og ambitionen om at gøre det bedst mulige for vores kunder, så er der helt klart plads til forskellige personligheder. Vi sætter pris på mangfoldighed, og en gruppe af medarbejdere med forskellig personlighed skærper kun den sociale og faglige dynamik i vores team. Vi opfordrer alle med den rigtige faglige baggrund, uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold etc. til at søge job hos os.

Løn efter kvalifikationer inkl. attraktive personalegoder

Ansøgning
Hvis ovenstående skulle have fanget din interesse så send en ansøgning til:
RR Gruppen P/S
Att.: Vicky Werfel
Smedelundsgade 16, 2.sal
4300 Holbæk

… eller vw@rrgruppen.dk