Om RR Gruppen

7151

Bag alle tallene er der et menneske. For blot få år siden eksisterede firmaet ikke. I dag tæller Revision og Rådgivningsgruppen 20 personer – og det går godt. RR Gruppen, som virksomheden bliver kaldt til daglig, er eksperter i små og mellemstore virksomheder med særlige kompetencer inden for virksomhedsskatteordningen, andelsboligforeninger, opholdssteder, mindre fonde og foreninger samt forsyningsvirksomheder.

Men revision og regnskaber står ikke alene – for os er rådgivningsdelen særlig vigtig – og det er ikke et spørgsmål om vores økonomi, men din økonomi som kunde. God rådgivning skaber værdi, uanset om det er skatteplanlægning, optimering af virksomhedens drift, assistance i forbindelse med køb eller salg af virksomheden eller planlægning et generationsskifte.

Vi har i dag erfaring og kompetence indenfor allround rådgivning af små og store virksomheder, og rådgivningsdelen er en integreret del af vores hverdag, hvor du som kunde gerne skulle opleve en forskel. Rækker vores egne kompetencer ikke, har vi et godt samarbejde med en række eksterne specialister, som sikrer at der altid bliver leveret rådgivning af høj kvalitet.

 

RR-Gruppen er funderet i Holbæk og omegn – og vil altid være det. Men vi har et kontor på Frederiksberg, som vi løbende arbejder med at udvikle, således at vi kan betjene vores kunder i hovedstadsområdet, med samme høje service som dem i Holbæk og omegn.

RR-Gruppen er meget bevidst om, at det ikke altid er størrelsen på virksomheden, der gør forskellen, men at alle kompetencer indenfor faget er tilgængelige og at medarbejderne er engagerede i jer som kunder. Vores første prioritet er derfor at bruge kræfterne på at holde et højt fagligt niveau, og at hele teamet bevarer arbejdsglæden og engagement.

Derfor bliver alle medarbejdere sendt på efteruddannelse mindst to-tre dage hver år alt efter behov og den enkeltes ønsker, ligesom deres velbefindende i det daglige lægger os på sinde. Det er altid mennesket, der levendegør, hvad der er muligt inden for et fag og RR-Gruppen satser stærkt på hele tiden at styrke alle de kompetencer, der gør hele forskellen for kunden. Og som revisor er det en skøn fornemmelse, når man kan pege på løsninger, der kan skabe den bedst tænkelige løsning for kunden.

Carsten Thomsen

Medarbejderne fra RRGruppen - Regnskab i øjenhøjde

 

MANGLER DU HJÆLP?

MANGLER DU HJÆLP?