Vision

RR Gruppen: Revision & Rådgivningsgruppen er dannet ud fra et ønske om at være et handlekraftigt, fleksibelt og kvalitetssikret revisionsfirma. Vi har en vision om hele tiden at dygtiggøre os inden for vores fag og i takt med samfundets udvikling, så du hele tiden er sikret den bedste rådgivning og sparring for din virksomhed.

Vi er meget bevidste om, at det ikke altid er størrelsen på virksomheden, der gør forskellen, men at alle kompetencer indenfor faget er tilgængelige og at medarbejderne er engagerede i Jer som kunder. Vores første prioritet er derfor at bruge kræfterne på at holde et højt fagligt niveau, samt at hele teamet bevarer arbejdsglæden og engagement.

Vores ønske er, at vores kunder fortsat anbefaler os til den lille- eller mellemstore – nationale som internationale – virksomhed, andelsboligforeningen, fonden, foreningen, opholdsstedet eller den offentligt støttet virksomhed, der har brug for hjælp og sparring til forretningsudvikling, revision, lønninger mm. Og en rigtig god dag for os er, når vi får tilbagemeldinger ude i byen om medarbejdere, der glædestrålende fortæller om vores arbejdsplads, og de muligheder det giver dem at være en del af teamet.

Vi har en filosofi om at glade og tilfredse medarbejdere giver kunderne den bedste betjening – og i øvrigt gør hverdagen sjovere. Derfor arbejder vi også på, at have det bedst tænkelige arbejdsmiljø, og på at blive den bedste arbejdsplads i lokalområdet. Dette ved vi tiltrækker og fastholder kompetente og proaktive medarbejdere, der har opdaget glæden i at vokse fagligt, socialt og personligt, gennem engageret og værdiskabende betjening af vores kunder.

MANGLER DU HJÆLP?

MANGLER DU HJÆLP?