Vision

RR Gruppen: Revision & Rådgivningsgruppen er dannet ud fra et ønske om at være et handlekraftigt, fleksibelt og kvalitetssikret revisionsfirma. Vi har en vision om hele tiden at dygtiggøre os inden for vores fag og i takt med samfundets udvikling, så du hele tiden er sikret den bedste rådgivning og sparring for din virksomhed.

Vi er meget bevidste om, at det ikke altid er størrelsen på virksomheden, der gør forskellen, men at alle kompetencer indenfor faget er tilgængelige og at medarbejderne er engagerede i Jer som kunder. Vores første prioritet er derfor at bruge kræfterne på at holde et højt fagligt niveau,samt at hele teamet bevarer arbejdsglæden og engagement.

Vi ønsker derfor ikke nødvendigvisat vokse i størrelse, men vi har et ønske om, at vores kunder vil anbefale os som det bedste revisionsfirma at vælge, hvis man har en lille eller mellemstor virksomhed, en andelsboligforening, en fond, en forening, et opholdssted eller en anden offentligt støttet virksomhed.Vi bliver glade, når vi hører at medarbejderne spreder rygtet om, at vi har en fantastisk arbejdsplads, med plads til god stemning og menneskelig udvikling.

Vi har en filosofi om at glade og tilfredse medarbejdere giver kunderne den bedste betjening – og i øvrigt gør hverdagen sjovere. Derfor arbejder vi også på, at have det bedst tænkelige arbejdsmiljø, og på at blive den bedste arbejdsplads i lokalområdet. Dette ved vi tiltrækker og fastholder kompetente og proaktive medarbejdere, der har opdaget glæden i at vokse fagligt, socialt og personligt, gennem engageret og værdiskabende betjening af vores kunder.

MANGLER DU HJÆLP?

MANGLER DU HJÆLP?